Desarticulat al districte un grup de llauners que venia drogues en zones turístiques de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra detenen vuit homes, de nacionalitat paquistanesa, al districte de Sants-Montjuïc que aprofitaven la venda ambulant de llaunes per comercialitzar amb tot tipus de drogues als espais més turístics de Barcelona. Se’ls acusa presumptament d’autors d’un delicte contra la sanitat pública per falsificació de document públic, oficial o mercantil i per tràfic de drogues.

Les detencions van tenir lloc el passat 30 d’abril i són la cloenda a una investigació, que  es va iniciar a principis d’abril, arran de la sospita de venda de drogues en un pis del districte.

El grup es distribuia les tasques:  dos homes mínim custodiaven el pis on s’emmagatzemaven les substàncies, mentre que altres deambulaven pels punts turístics de la ciutat comtal amb petites quantitats de droga i quan la venien tornaven al pis per abastir-se de nou. Així, podien oferir substàncies durant diverses jornades sense portar grans quantitats a sobre.

A l’interior del domicili, els mossos van localitzar 1635 euros en bitllets petits, gran diversitat de drogues com cocaïna, marihuana, haixix, metamfetamina (cristall) i heroïna. Tot això, amb un valor de 5.313 euros, segons el preu de venda al carrer. Aquestes quantitats confirmen l’existència d’un punt molt actiu de venda. També es van trobar aparells electrònics que els venedors acceptaven com a moneda de canvi de les drogues venudes, i documentació falsejada, com passaports.

Quatre dels vuit homes detinguts tenien antecedents per fets similars.

——-

Fotografia. Autor: ACN.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.