El Consell Municipal de Sants-Montjuïc homenatja el Club Gimnàstic Barcelona per la seva increïble temporada

La regidoria de Sants-Montjuïc rep al Club Gimnàstic Barcelona (Twitter: @deusedes)

Pau Llopis

El Club Gimnàstic Barcelona, dedicat a la gimnàstica artística, va tancar la temporada amb uns resultats excelsos, que han deixat el nom i prestigi de casa nostra pels núvols. El darrer mes de juny, van concloure el Campionat d’Espanya Base 2023 amb un total de nou medalles i dues copes, uns resultats a l’abast de molt pocs.

En concret, en aquest campionat, Danae Molina es va coronar com a campiona d’Espanya de salt a la categoria Base 6, quedant quarta a paral·leles. A Base 10, Clàudia Sánchez va ser subcampiona a la general i a la competició de salt, així com medalla de bronze a paral·leles i quarta a barra.

El mateix mes de juny, van participar en el Campionat de Catalunya de Base i Escolar federat, en el qual un total de quaranta-nou gimnastes del club van aconseguir la classificació al Campionat de Catalunya, tot recollint un impressionant total de vint-i-dues medalles, desglossades en set ors, nou plates i sis bronzes.

Com era d’esperar, aquesta estel·lar temporada ha rebut un més que merescut premi, ja que el club va rebre un especial homenatge a la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc, amb la presència de la regidora del Districte, Raquel Gil i del regidor de Barcelona en Comú a Sants-Montjuïc, Marc Serra, entre d’altres.

Aquest acte suposa posar la cirereta a una temporada estel·lar que ha elevat el club al nivell dels més grans en l’àmbit autonòmic i nacional.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.