Cau a la Marina un punt clau del tràfic de drogues a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat, a un pis de La Marina, un punt clau de la venda de drogues a la ciutat de Barcelona, segons ha informat el mateix cos policial aquest dimecres.

Anterioment, ja s’havien duut a terme diversos operatius de control d’aquest comerç il·legal i la tinença d’armes, que havien finalitzat amb l’arrestament de diversos membres d’un mateix clan familiar i la intervenció de droga, vehicles i armes relacionats a la xarxa.

L’ increment de visitants per la compra d’aquestes substàncies va instar aquest cos al desenvolupament d’un dispositiu de prevenció, amb el qual els agents han comprovat l’existència d’un pis on tenia lloc un fluxe constant d’aquest tràfic.

La porta del pis estava blindada i disposava de videovigilància, a més d’una finestreta utilitzada per l’intercanvi i darrere d’aquesta una reixa d’acer.

El grupo de traficants estava jerarquitzat i perfectament organitzat amb membres dedicats a captar clients, altres a la presencia policial i els venedors i gestionar del pis com magatzem de les subtàncies.

Els Mossos d’Esquadra, amb efectius del Grup Especial d’Intervenció,  van registrar l’immoble el passat 8 d’abril i detenir el gestor quan intentava fugir despenjant-se pel balcó. Segons els agents, l’autor s’havia desfet de bona part de la driga a través d’un canal que permetia llançar la driga des del lavacbo a les tuberies.

Finalment, van trobar petites quantitats de droga amagada, substàncies de tall i  una balança de precisió. El gestor, de 31 anys, va ser arrestat i ingressà en pressó després de passar a disposició judicial. La policia no ha descartat més detencions.

Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.