Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

FAMILIA: La festa dels súpers!

Del 21 al 22 d’octubre. Anella Olímpica i Estadi Lluís Companys (Pg Olímpic, 17*19).

Un any més arriba a l’Anella Olímpica del parc de Montjuïc la Festa dels Súpers. Són dos dies plens d’activitats gratuïtes amb música, festa, jocs i activitats amb els personatges de la família Super3.

JOVES I ADULTS: CORREBARS, volta a la Marina!

El 21 d’octubre a les 20h. Ateneu l’Engranatge (carrer d’Alts Forns 69, Local 8).


Torna una de les cites més divertides de l’any al barri de la Marina, organitzada per la Festa Alternativa la Marina Zona Franca, el Correbars d’enguany té tots els números per ser una de les opcions més imprescindibles d’aquest cap de setmana. Amb només 9 euros podreu gaudir de tapes i begudes, això sí, cal que passeu per l’Ateneu per a fer-vos amb els vostres tiquets!

Dansa: “Pisadas. Fin y principio de mujer” d’Olga Pericet

Del 20 al 22 d’octubre. Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment(carrer Lleida, 59).

La dona com a protagonista de la seva pròpia història des del punt de vista d’Olga Pericet; a “Pisadas”, fin y principio de mujer, l’artista flamenca trenca amb els codis preestablerts i planteja el retrobament de les persones amb els seus orígens, les seves tradicions i celebracions; per això les festes populars i els rituals són l’epicentre d’aquesta nova creació, en què Pericet s’acompanya de reconeguts artistes com Juan Carlos Lérida al baile.

INFANTIL: Taller de panallets

El 21 d’octubre a les 11:30h. Mercat de la Marina(Passeig de la Zona Franca, 178).


Aquesta és una activitat gratuïta per a nenes de 6 a 12 anyts, però això sí, cal inscripció prèvia al Mercat de la Marina o per correu electrònic a: lamarinaviva@gmail.com. A més, cada nen es podrà emportar a casa 5 panallets de diferent elaboració. També cal portar davantal pel nen o nena participants.

MONÒLEGS: “Els 4 barres”

Tots els diumenges fins desembre. Teatreneu (Carrer Terol, 26*28).


Els 4 Barres proposa un espectacle en format monòlegs de quatre còmics catalans amb una llarga experiència en el món del stand-up. Cadascun d’ells té una manera diferent de veure i entendre la vida, el dia a dia i l’humor, però una cosa tenen en comú; Fer riure i fer-ho en la seva llengua, la catalana.
Humor descabellat, irònic, directe, amb pèls només a la cara i amb molt poca vergonya. Humor de veritat, desde la veritat i fet 100% a Catalunya amb productes de la terra, desde la mel i mató fins a la Ratafia, passant pel suc d’ordi. Sense gluten ni sucres afegits, la dolçor ja ve de sèrie.

TEATRE MUSICAL: Casi normales

Del 27 de setembre al 29 d’octubre. Sala Barts de Barcelona (Avinguda del Paral.lel, 62).


Un musical rock escrit per Brian Yorkey (“Por 13 razones”) i amb música de Tom Kitt, que narra la història d’una família que lluita per ser “normal”, mentre que com a passa en totes les famílies, l’adversitat apareix.
L’obra recorre una onada d’emocions que sacseja al públic amb la seva força, el diverteix amb el seu humor i el deixa renovat i commogut. CASI NORMALES funciona com un alleujament en temps on el perfecte no existeix i ser “gairebé normals” és el normal.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.