Laura Pérez (BCN en Comú): “Els dos barris de la Marina són una prioritat per aquest govern”

Foto: Rafel Vidal

La Regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, ha fet una valoració del que està sent el seu primer mandat, “els dos barris de la Marina són una prioritat es troben entre les prioritats de govern. Barcelona en Comú i PSC acostumem a venir al barri, és un barri que mereix tota aquesta atenció i que governs anteriors no han fet”. Aprofitant la festa del 30è aniversari de la Unió d’Entitats de la Marina, la regidora va felicitar el caràcter lluitador de les associacions del nostre barri i creu que el pla desenvolupat pel seu govern, el Pla de Barris, afavorirà a recuperar espai públic per als veïns.

“CAL DONAR ESPAIS PER ALS JOVES I ANIMAR-LOS I DONAR ESPAI PER ALS MOVIMENTS QUE POTSER A L’ENTORN FORMAL NO Se sentiran CÒMODES, PERÒ QUE han DE TENIR EL SEU ESPAI POLÍTICA”

Sobre l’actual conflicte regional, la Regidora del districte ha obert mencionant l’actuació violenta per part del cos policial de l’estat el passat diumenge 1 d’octubre i senyalant a un govern espanyol que “escoltés mínimament les reivindicacions polítiques”. “Per una banda ens ha mancat diàleg per part d’un govern espanyol que entengués les reivindicacions d’una societat catalana organitzada de manera pacífica que portem moltes diades veient milers i milers de persones reclamant aquest dret a decidir i que quan ha arribat aquest moment de votar va ser una resposta violenta”.

Sobre el teixit associatiu li hem parlat de l’envelliment dels membres de les associacions i la manca de canvi regeneracional a la que ens ha respost que la introducció de les noves normes de la participació impulsades pel consistori barceloní pot animar a sectors de la societat a prendre’n part. Es tracta d’un document que no es revisava des de feia 15 anys i que vol crear un espai de participació de “qualitat” que vol posar èmfasi a sectors com la immigració i el paper de la dona.

L’entrevista s’allarga amb una menció sobre els 40 anys de la primera celebració pels drets de l’alliberament del col·lectiu LGBTI a la ciutat i els 41 anys de la creació de l’Institut Lambda, actualment Casal Lambda pel seu paper integrador o la celebració de l’homentage de la transsexual Sònia Rescalvo que en l’actualitat dóna nom a la glorieta dels músics del Parc de la Ciutadella on va ser assassinada per l’odi de l’homofòbia d’un grup de simpatitzants d’ideologia neonazi el 6 d’octubre de 1991.

 

Torna a escoltar l’entrevista sencera

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.