Aquest dijous “Al señor Zorro le encantan los libros”

El proper dijous 26 de març a les 18:30h s’organitza una nova lectura a la MiniBiblioteca d’Eduard Aunós. Aquest cop amb l’Encarna d’Àncora , que ens llegirà el conte “Al señor Zorro le encantan los libros” de Franzisca Biermann.

Al señor zorro le gustan los librosSinopsi

A la guineu protagonista d’aquest conte li agrada menjar llibres, quan millor escrits i enquadernats molt millor, a més li agraden amb una mica de sal i un toc de pebre.

Però cada vegada li costa més aconseguir bons llibres per menjar, no li senten bé els periòdics i els fullets de publicitat. Un dia descobreix una biblioteca on hi ha llibres exquisits, però com els hi porta i no els retorna, al final el porten a la presó. A la presó decideix que escriurà un llibre per després menjar-se’l, però el que no sap és que el seu carceller ho està llegint, i a més li fa fotocòpies perquè quan se’l mengi se’n pugui quedar una còpia.

Quan la guineu es menja el llibre original, el seu carceller es converteix en editor i publica el llibre, el senyor guineu es converteix en ric i famós, i podrà seguir menjant llibres exquisits, i a més seguirà escrivint noves històries.

 

No hi faltis! Aquest dijous a l’Associació de Veïns Eduard Aunós (C/Tortosa, 39), però també tots els dimarts i dijous de 16 a 20h pots gaudir de la MiniBiblioteca.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.