Dibuixa Barcelona amb el taller “Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts”, per commemorar el cinquanta aniversari de Pablo Picasso

SOTA PICASSO. VINE A DIBUIXAR BARCELONA PER A PICASSO!/ Centre Obert d'Arquitectura

El diumenge 29 d’octubre, a partir de les 10 h fins a les 15 h al Centre Obert d’Arquitectura es podrà visitar l’exposició “Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts”, dirigit per l’arquitecte, pintor i muralista Julián García.

Aquesta exposició és un taller participatiu en el qual al costat d’un retrat fet per Julián García, els participants podran dibuixar els seus espais preferits de Barcelona –la casa, l’escola, un parc…—

tot utilitzant les tècniques del cubisme per crear un paisatge urbà i heterogeni com és la mateixa ciutat de Barcelona.

La dinàmica del taller serà en grups de 14 persones, integrats per perfils de diverses edats en què dibuixaran per torns els edificis o llocs que prefereixin plasmar.

El 2023 és l’any de Pablo Picasso. Concretament, el 9 de març es va celebrar els seixanta anys de la inauguració del museu que porta el seu nom a Barcelona; i el 8 d’abril es va commemorar el cinquanta aniversari de la seva mort. Així, durant tot aquest any s’ha dissenyat un programa especial d’activitats dins i fora del museu.

L’activitat “Vine a Dibuixar Barcelona” amb el taller “Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts”, forma part de Barcelona Dibuixa 2023, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i el Museu Picasso.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.