No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

Denúncia de la utilització de productes químics al verd urbà de Barcelona

Denúncia de la utilització de productes químics al verd urbà de Barcelona

La FAVB denuncia l’ús de químics al espais verds de la ciutat de Barcelona. Consideren que hi ha una manca de informació per part de l’Ajuntament en informar sobre l’ús d’aquests productes; i proclamar una petició per a que es declari Barcelona lliure de glifosat.

El Comitè d’Empresa de Parcs i Jardins, representat pels delegats i delegades de Prevenció, en data 23 de setembre de 2014 va interposar denúncia davant el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, per l’incompliment del protocol de preavís i senyalització a la ciutadania en l’aplicació de productes fitosanitaris.

A dia d’avui la situació no s’ha corregit, i la ciutadania i la plantilla de Parcs i Jardins continuen indefensos davant les aplicacions de productes químics als espais verds i l’arbrat de la ciutat de Barcelona.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*