L’estiu arriba carregat d’ofertes als comerços de la Marina

Logo promoció
Logo dels comerços que oferiran una promoció
REDACCIO ACLM |

La Guia de Comerços de la Marina és per fi una realitat. En un acte celebrat el passat 6 de juny a la sala Pepita Casanellas i que va comptar amb la presència del regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, es va presentar oficialment aquesta publicació, que recull la informació dels diversos comerços i serveis dels barris de la Marina de Port i la Marina de Prat Vermell i que inclou també un mapa que els permet ubicar en el territori. Sota el lema “Perquè entre tots fem barri”, l’objectiu de la Guia de Comerços de la Marina és promoure el comerç de proximitat, tot remarcant la importància de conèixer la varietat i riquesa dels comerços que tenim més a prop de casa, aquells que amb la seva activitat actuen com a eix vertebrador del nostre barri. La guia s’ha enviat ja a tots els veïns del barri als seus domicilis i s’ha repartit també entre els comerços i les empreses de la zona.

Per tal de donar més empenta al llançament de la guia i demostrar que el comerç del barri està ben viu, tan bon punt els veïns rebin la guia a casa seva començarà una campanya de promocions en la que hi participen més de 60 comerços i serveis del barri. La guia inclou cinc cupons bescanviables per les diverses promocions així com un cupó especial amb codi de barres inclòs. La manera d’accedir a les ofertes dels comerços que participen a la campanya és ben senzilla. Tan sols es tracta de portar el cupó al comerç del qual es vulgui gaudir de la seva promoció per tal de que el puguin segellar. Totes les promocions existents així com la promoció especial del codi de barres es poden consultar al web www.comerciantslamarina.cat . A més, tots els comerços que ofereixin una promoció mostraran a la seva entrada un distintiu amb el logotip de la campanya per tal de poder saber aquells llocs on es pot gaudir de les ofertes. El catàleg de promocions és ampli: bars, restaurants, perruqueries, farmàcies, botigues de la llar, floristeries, forns de pa i un llarg etcètera de comerços repartits entre els diferents carrers del nostre barri.

Els comerços al teu mòbil

D’altra banda, d’ara en endavant tothom podrà localitzar ràpidament i des de qualsevol punt els comerços del barri mitjançant un ‘smartphone’. Amb LBDB, una aplicació mòbil per a iOS (Apple) i Android que ja es pot descarregar a les botigues virtuals, podem saber quins comerços tenim més a la vora. Aquesta aplicació, que neix amb l’objectiu de potenciar el petit negoci de proximitat i apropar-lo a l’usuari, ofereix també la possibilitat d’accedir a ofertes i descomptes exclusius. És molt senzill, els comerciants només hauran de penjar a l’aplicació les seves promocions, que es podran consultar ràpidament al mòbil i seran un bon reclam per a la compra al barri. Amb la col·laboració amb LBDB, l’Associació de Comerciants la Marina dóna un pas més en la utilització de les noves tecnologies per promocionar el comerç de proximitat.