Connexió La Marina, el nou magazín d’actualitat del barri

En directe, cada dia de 19 a 20h a LA MARINA (102.5FM).

Aquest dilluns 12 de febrer, Connexió La Marina veurà la llum amb el primer programa en directe a partir de les 19h. L’espai tindrà una durada d’una hora i s’emetrà de dilluns a divendres a LA MARINA (102.5FM).

Es tracta d’un magazín d’actualitat local que conté una primera part informativa comuna a tots els dies de la setmana, mentre que la segona part variarà en funció del dia. Dilluns es repassarà l’actualitat esportiva; dimarts serà el dia per fer un cop d’ull a temes de societat; dimecres s’analitzarà la situació política; dijous se centrarà en la cultura més propera; i, divendres, comptarà amb la tertúlia històrica d’Arrels.

Entrevistes, tertúlies, reportatges, debats i connexions en directe. Aquests seran els 5 eixos d’acció del nou magazín, que espera aplegar els veïns i les entitats del barri perquè es facin seu aquest espai de comunicació pública. Un programa obert a la participació en directe, obert a noves propostes i a funcionar com un altaveu de les necessitats del barri.

Al capdavant de l’espai hi serà Aran Comín que, juntament amb un extens equip de col·laboradors, redactors, productors, periodistes i reporters, conduirà el programa habitualment. Altres noms que destacaran són Lorena Hens i Vanesa Seco de Herrera, encarregades d’acostar la política als oients; Carlos Arnal, qui se submergirà en els aspectes més culturals; o el trio format per Salvador García, Josep Vicenç i Julio Baños.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.