Connexió La Marina – 04/06/18

Avui parlarem de salut. D’aquí uns minuts tindrem a la Carolina Sánchez, Tècnica Comunitària de la Federació Taula d’Esports de la Marina i de la Taula de Salut Comunitària.

Parlarem del projecte “A la Marina ens cuidem”, un projecte de salut emocional que implica a tots els serveis, entitats i alguns equipaments del barri, que està previst que comenci al juliol i que duri fins desembre.

També aprofundirem en com es va viure la XXIX Nit de l’Havanera a les Fonts de Montjuïc, organitzada pel grup Folk Montjuïc, aquest dissabte al vespre. Escoltarem algun fragment de les cançons que es van interpretar i podrem escoltar entrevistes als protagonistes de l’acte i representants polítics.

Abans d’això, com sempre, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; parlarem del temps per demà, i obrirem l’agenda, per repassar les activitats preparades al barri.

A més, seguim una setmana més amb la secció del Programa SIRIAN. Cada dilluns i cada dimarts, volem conèixeruna mica més sobre mètodes anticonceptius, gràcies a aquest programa d’atenció sexual que també està ubicat als barris de la Marina. Si la setmana passada vam parlar del DIU HORMONAL, avui la Laia Nebot ens explicarà en què consisteix el DIU DE COURE. Avui haurem d’esperar una mica més per escoltar la secció, serà cap a dos quarts de 8 del vespre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.