La Marina estrena número de WhatsApp, participa!

Amb la intenció de facilitar la participació veïnal en els mitjans de comunicació dels barris de la Marina (en premsa, ràdio i web), LA MARINA estrena un número de WhatsApp on els veïns podran enviar contingut d’una manera més fàcil des del seu mòbil.

Afegeix aquest número de WhatsApp al teu mòbil: 93 223 14 03. És el número que LA MARINA posa a disposició dels ciutadans per tal que enviïn a través de WhatsApp informacions, notícies, avisos, comentaris, fotos, notes de veu, vídeos… que podran convertir-se en notícies als mitjans de comunicació del barri.

›› Envia’ns un WhatsApp

Aquesta via de comunicació amb els veïns ja s’havia fet servir a la ràdio per sol·licitar cançons i interactuar amb els programes, i de forma puntual en promocions i concursos dels mitjans. A partir d’ara, el WatsApp serà un canal permanent de participació, perquè els veïns puguin aportar informacions d’una forma ràpida i senzilla.

Els mitjans de la Marina s’aproparan més al territori i guanyaran en celeritat a l’hora de conèixer esdeveniments dels barris. El WhatsApp s’afegeix a altres vies de participació de LA MARINA: el correu redaccio@lamarina.cat i les xarxes socials Twitter @lamarinacat i Facebook www.facebook.com/lamarinacat.

Tu també fas LA MARINA!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.