El castell de Montjuïc i el Parc Güell gratuït amb Gaudir+BCN

ANNA RABASSÓ//

A partir d’ara els barcelonins es podran registrar a Gaudir+BCN, un registre cultural gratuït obert a tothom, amb el qual es podran visitar espai de manera gratuïta.

Així tothom que ho desitgi podrà visitar espais com el Castell de Montjuïc, que fa uns mesos va començar a ser de pagament, els ciutadans inscrits en aquest registre podran obtenir entrades gratuïtes per visitar l’espai sempre que ho vulguin sense necessitat de fer reserva prèvia.  Gaudir+BCN també permetrà visitar el recinte monumental del Parc Güell, desprès de que es comences a controlar l’entrada amb cita prèvia, perquè els barcelonins continuïn gaudint de l’espai sempre que ho vulguin sense restriccions i també de manera gratuïta.

Per obtenir el registre Gaudir+BCN qualsevol  barceloní pot dirigir-se en persona a l’Oficina d’Atenció al Ciutadàde la plaça de Sant Miquel de Barcelona, al del districte de Gràcia o el d’Horta, i formalitzar-ne el registre. Només cal concertar cita prèvia trucant al 010 o mitjançant el Portal de Tràmits.

Per més informació podeu visitar la pàgina de Gaudir+BCN:

https://www.gaudirmesbcn.cat/index.php

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.