Clarianes El temps actual a La Marina +20°C, Clarianes
MOSTRA COMERÇ

Comença la Fira Marinera i de la Pagesia

La mostra es podrà seguir en directe a través de 'La Marina 102.5 FM' i el portal lamarina.cat
Comença la Fira Marinera i de la Pagesia

Aquest dissabte se celebra la tercera edició de la Fira Marinera i de la Pagesia. Des de les 10 h i fins a les 19 h gairebé una quarantena de parades mostraran els seus productes artesans de proximitat.

Organitzat per l’Associació de Comerciants la Marina, esperen enguany mantenir o millorar el nombre de visitants que s’hi van aplegar la passada edició.

A banda de la mostra de comerç, també s’ha habilitat un espai on entitats del barri realitzaran diferents actuacions al llarg de la jornada. Aquestes activitats tenen com a objectiu “promocionar el talent, l’esforç, el treball en equip i en algunes d’elles, la promoció de les nostres tradicions gràcies als mateixos veïns i veïnes” afirmen des de l’Associació de comerciants.

Pel que fa a aquesta casa, La Marina oferirà una programació especial de 10 a 18h a través de la 102.5 FM  i el portal lamarina.cat on s’emetrà el so de l’escenari gràcies a la tecnologia 4G que ens ofereixen els nostres proveïdors, a la vegada que amb les nostres xarxes socials podreu ser amb els nostres redactors a peu de carrer gràcies al Twitter i els directes de Facebook disponibles la nostra pàgina de seguidors.

 

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Etiquetes d'aquesta publicació:
associació de comerciants de la Marinacomerçfira

Publicacions relacionades

El 4 de juliol festa popular per celebrar la inauguració de l’escultura de Benito Maín

El 4 de juliol La Marina estarà de celebració. Finalment, l’escultura de Benito Maín, el gran professional de la forja i

L’MNAC acull les sessions ‘Obres sota el llapis’, de dibuix al natural

El 31 de maig dóna inici la segona edició de “Obres sota el llapis” al MNAC, organitzada pel Museu Nacional

Apassionant recital poètic conduït per Núria Feliu a la Biblioteca Francesc Candel

Un recital amb contundent missatge de protesta va colpir ahir al vespre als assistents al recital que l’actriu i cantant

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*