La Marina del comerç associat l Març 2024

 

Patricia Cremades

Theranens. Fisioterapia-Logopedia- Neuro rehabilitación (TheraGrans)

Carretera del Prat, 5

Info@Theranens.com

930231366-656187296

Ens pots explicar els vostres inicis a la botiga?

El 2016 va ser l’any en què vam obrir el nostre centre. Va ser un moment de molta por, inseguretat… però amb el pas dels anys, a poc a poc, hem anat ocupant el nostre lloc en aquesta ciutat. Des del primer dia, hem estat molt ben acollits per tots els nostres pacients i la gent del barri.

Per què vau escollir el barri de la Marina?

Vam trobar un local amb molta llum i ens va enamorar. El barri està molt ben comunicat per a la gent que ve de fora, i hi ha zones d’aparcament. I si podíem demanar alguna cosa més, doncs és el meu barri, on tinc la meva llar, veïns i amics. No el canviaria per res del món!

Parleu-nos de la vostra botiga.

Theranens és un centre de fisioteràpia i logopèdia on treballem amb persones de 0 a 100 anys! Cridem l’atenció perquè tenim molts pacients amb gran discapacitat i infants. Però també els nostres adults venen encantats a rebre tractament amb nosaltres!!

Podríeu recomanar una altra botiga del barri?

M’agradaria recomanar la llar d’infants Els Gegants. Considero que és un centre molt bo per als més petits. En ella es reflecteix l’experiència i el bon fer de la seva directora i professionals. A més, compartim amb ells dubtes, formacions,…

Meritxell Carrera

Kids & Us

Carrer Mecànica, 17 08038 Barcelona

lamarina@kidsandus.es

930042706

Ens pots explicar els vostres inicis a la botiga?

Vaig obrir Kids&Us La Marina el setembre 2019 amb molta il·lusió i expectatives. De seguida vam tenir molt suport per part de les famílies i ens vam sentir molt ben acollits pel barri. Certament, al cap de sis mesos va venir la pandèmia i vaig passar uns mesos de molta incertesa, però comptem amb unes famílies molt satisfetes amb el nostre mètode d’ensenyament i el tracte que donem als infants i avui dia ja som sis a l’equip!

Per què vas escollir el barri de la Marina?

Em vaig engrescar a obrir l’acadèmia d’anglès Kids&Us La Marina arran de que vàries famílies que hi viuen, així com escoles i la biblioteca Francesc Candel, amb les que ja col·laborava puntualment, em comentessin que els hi agradaria comptar amb una escola d’anglès Kids&Us a la zona. Vaig dedicar temps a passejar-m’hi i a l’adonar-me de la personalitat del barri m’hi vaig llançar de cap.

Parla’ns de la teva botiga

Som el camí per aprendre anglès a cada etapa de la vida, des d’un any fins als 18. Treballem amb un mètode propi basat en el procés natural d’adquisició de la llengua materna. Un camí d’aprenentatge que segueix l’ordre lògic, natural i espontani: Primer escoltem, després entenem, comencem a parlar i per últim llegim i escrivim.

La nostra prioritat són els infants i les seves famílies. Posem amor, professionalitat i dedicació a tot allò que fem. Vine i comprova-ho!

Podríeu recomanar una altra botiga del barri?

Ens agradaria recomanar la Papereria Navarro. Són molt propers amb la gent del barri i el seu espai et fa sentir com a casa. Són gent molt treballadora i simpàtica, mai els veuràs sense un somriure a la cara. També són molt col·laboradors i promouen l’ajuda entre els comerços de la Marina. Aneu-hi!

Mariona Moran

ZonaFisio Chalmeta

Carrer Micaela Chalmeta, 7 Barcelona

zonafisiochalmeta@gamil.com

609184361

Ens pots explicar els vostres inicis a la botiga?

Vaig inaugurar el centre el 5 de març de 2022, fent coincidir amb la inauguració de La Chalmeta, l’edifici cooperatiu que formo part tant com a veïna com empresària. Ha sigut un començament difícil perquè estic situada a la part nova del barri, la Marina del Prat Vermell, una zona del barri en construcció que està creixent a poc a poc. He sigut la primera a obrir negoci en aquesta nova zona i he tingut molt bona acollida tant dels veïns d’Eduard Aunós com amb els nous veïns, els quals m’agraïen la iniciativa de ser la pionera d’emprendre en aquesta nova zona del barri.

Per què vau escollir el barri de la Marina?

Jo sóc del barri de tota la vida  i quan vaig tenir l’oportunitat de formar part de la cooperativa d’habitatge  La Chalmeta, un habitatge nou i amb locals disponibles, no vaig dubtar a plantejar el meu projecte Zonafisio Chalmeta a la cooperativa, un projecte que ja tenia present feia anys però, no havia hagut la oportunitat de dur a terme.

Parleu-nos de la vostra botiga. 

La meva botiga és un petit centre de fisioteràpia on ofereixo tractaments individualitzats i personalitzats per a cada pacient i la seva patologia. Ofereixo un tracte proper i professional on poso en pràctica els casi vint anys d’experiència en fisioteràpia. 

Podríeu recomanar una altra botiga del barri?

 La Farmàcia La Marina, una farmàcia del barri de sempre amb un tracte super proper i on sempre atenen amb un somriure.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.