La Lola 1967: Triomf Gastronòmic a La Marina Tapea 2023

La Marina Tapea 2023 ha vist com l’equip format per Miguel Ángel Moreno i Yoennis Anaya, els cervells creatius darrere del recentment obert restaurant La Lola 1967, s’ha alçat com a guanyador indiscutible amb la seva Tapa Guanyadora, el “Coulant de Formatge Lola”.

 Amb només uns mesos des de la seva inauguració, La Lola 1967 ja ha deixat una empremta indeleble al barri de la Marina. L’equip ha demostrat un talent excepcional i una visió innovadora que ha captivat els comensals i ha aconseguit la seva victòria en aquest prestigiós esdeveniment culinari.

Tot i així, no podem passar per alt l’excel·lent rendiment dels precessors de La Lola 1967. Tant La Taberna del Conde com el Racó de la Justícia van quedar empatats en segona posició, mostrant la força i la diversitat de la culinària. La seva creativitat, habilitat i dedicació a l’art culinari han contribuït significativament a l’èxit global de La Marina Tapea 2023.

En resum, felicitats a La Lola 1967 per aquest triomf culinari. Que continuïn encisant els paladars amb les seves creacions als veïns i veïnes del barri de la Marina.