El junior del CE La Marina segueix guanyant i manté la seva primera posició a la Lliga

El Junior del CE La Marina està disputant una de les seves millors lligues. Es troba en la primera plaça  amb un punt per sobre del segon. Tot i que està sent molt disputada, l’equip del barri confia en les seves possibilitats i espera un final  bo.

Si hi ha un jugador a destacar, és en Jero Carmona, que el pròxim juliol participarà amb la  selecció espanyola de bàsquet sub21 per a sords en el Mundial que se celebrarà a Washington.

El Jero tirant un tir lliure

El Jero després d’haver estat concentrat amb la selecció al CAR de Sant Cugat, ha tornat amb el seu club per preparar-se i l’equip del barri no ho pot fer millor. El passat cap de setmana, el Junior Masculí Nivell C, va guanyar per 13 al CB Sant Andreu (43-56) i això els hi fa estar primers.

Els jugadors de l’equip estan animats perquè són a la part alta de la lliga i s’esforcen per seguir així el que resta de competició. El Club Esportiu La Marina es vol fer sentir en el barri.

El bàsquet serveix per a molt, i el Jero és un exemple d’això i la seva sordera no ha estat cap impediment. A ell l’esport li ha servit per trencar barreres i des dels 4 anys gaudeix  com un més de l’equip. L’Esther, la seva mare ho entén així: “a nosaltres en Jero ens hi ha ensenyat a saber que si una cosa t’agrada. S’ha de lluitar contra tot per aconseguir-ho”. A més, els seus companys estan molt entusiasmats sabent que el seu company participarà en un torneig a escala mundial.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.