Terricabres lidera l’acte central del Jovent d’ERC al Casinet d’Hostafrancs

ANDREW HERNÁNDEZ //

El passat 16 de maig va tenir lloc l’acte central del Jovent d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) en el Casinet d’Hostafrancs. L’acte, celebrat dins el teatre del Casinet, va comptar amb l’assistència del candidat d’ERC al Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras, que era el focus de totes les mirades.

Sota la gravació de les càmeres de TVE i TV3, Terricabres va obrir el míting amb un discurs on depositava la confiança en el joves, als que considera el present i el futur d’Europa. El candidat al Parlament Europeu d’ERC va parlar d’Europa com un exemple de diversitat de dos tipus: la diversitat de la diferència, que s’ha de respectar, i la diversitat de la desigualtat, que s’ha d’aniquilar. “Sigueu crítics i lluiteu a favor de les causes dels que més pateixen” va afegir Terricabres per concloure el seu discurs electoral.

Diversos membres del JERC van parlar de la importància de lluitar per temes com el dret a l’habitatge, les llibertats sexuals, la lluita contra el feixisme i aturar les retallades entre d’altres temes que es troben dins la ideologia del partit. Per concloure l’acte va intervenir Andreu Criquet, número sis en les llistes del partit al Parlament Europeu, qui va explicar que el vot a les eleccions europees és molt important per influir a les polítiques que arriben des de Europa.

Fotografia. Autor: Andrew Hernández

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.