El projecte fotogràfic per immortalitzar la memòria viva de la Marina del Werker Collective veu la llum

Aquesta tarda els membres del Werker Collective han presentat els resultats de les fotografies que es van fer conjuntament amb els veïns de la Marina per immortalitzar la memòria viva del barri.

Des del passat juliol fins al desembre els fotògrafs del Werker Collective, Marc Roig Blesa i Rogier Delfos, s’han unit als veïns i les associacions del barri per escollir i fotografiar un seguit d’espais, persones o activitats representatius de la Marina. D’aquest projecte finalment han acabat sorgint 40 fotografies que capten l’essència i la vida al barri.

A part de presentar les imatges també s’ha fet un taller per reflexionar sobre el paper social de la fotografia i com aquesta pot servir com a creadores d’entitat i pertinença, així com la seva capacitat per guardar la memòria històrica del barri.

Així, aquest projecte ha estat pensat per utilitzar la fotografia com a punt de trobada i de participació dels veïns. Com ha dit en Marc Roig aquestes imatges no les considera seves perquè tothom ha intervingut en escollir el lloc i l’enquadrament, ha estat un projecte col·laboratiu.

En els pròxims dies es distribuiran pel barri unes 300 cópies de l’apleg d’imatges que ha resultat del projecte. Donat al bon resultat, també s’han agafat idees per una possible segona versió de l’activitat si així ho decidís la comissió del pla de barris.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.