Connexió La Marina – 12/06/18

D’una banda, sabrem com es va viure la presentació del cartell de la Festa Major de la Marina, gràcies a la nostra companya Júlia Pujols, que es va desplaçar fins allà. Escoltarem els moments més destacats de la presentació de dijous a la Sala Pepita Casanellas, i conversarem amb l’autora de l’obra guanyadora del concurs de cartells d’enguany, Nuria Somalo. A més, parlarem amb el president de la Unió d’Entitats i la regidora del Districte de Sants-Montjuïc Laura Pérez, per conèixer com seran les Bacanals de Barcelona 2018.

A més, sortirem al carrer i per això també tindrem la Júlia Pujols en antena al Connexió La Marina d’avui dimarts. Preguntarem als veïns per la nova patrulla de la policia de barri, que poc a poc s’està activant a la Marina, i coneixerem una mica millor en què consisteix aquesta nova policia de la Guàrdia Urbana.

Comentar que s’acosta la Matinal esportiva i la Milla Bauhaus, així que recuperarem l’entrevista a Yolanda Gutiérrez de la Taula d’Esports, parlant d’aquest esdeveniment esportiu mític del mes de juny, i que torna un any més, aquest dissabte 16 de juny.

I cap al final del programa, tornarem a trobar-nos amb en Juan Carlos Rodríguez, amb qui anirem cap als anys 80 i així arribarem a les 8 del vespre.

Abans d’això, com sempre, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; parlarem del temps per demà, i obrirem l’agenda, per repassar les activitats preparades al barri. A banda d’això, intentarem repassar una mica l’actualitat del barri.

A més, seguim una setmana més amb la secció del Programa SIRIAN. Cada dilluns i cada dimarts, volem conèixeruna mica més sobre mètodes anticonceptius, gràcies a aquest

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada