Misteri a l’Aparador

L’Associació de Comerciants la Marina conjuntament amb Barcelona Activa torna a organitzar l’activitat de dinamització comercial, Misteri a l’Aparador.

La campanya que consisteix en un intercanvi de productes entre els comerços associats. D’aquí provindrà “el parany”, quan en l’aparador d’un comerç, o bé dins de la botiga, es trobi un producte que no tingui cap relació amb l’activitat comercial d’aquell comerç. A mode d’exemple, un parany seria trobar un fuet penjat a l’aparador d’una botiga de mobles.

Un cop fet l’intercanvi de productes i exposats als aparadors, els nens i nenes del barri, d’edats compreses entre sis i dotze anys, hauran de detectar els paranys. S’ha de tenir en compte que possiblement, degut a la franja d’edat dels participants, vagin acompanyats d’adults i per tant, és una possibilitat de donar a conèixer els establiments a clients potencials.

Quan detectin el parany s’haurà d’anotar en una butlleta on apareixerà el nom dels comerços participants i un espai en blanc per indicar el producte intrús. Després d’apuntar-ho, el nen o nena ha de demanar al comerciant que li segelli la butlleta. Les butlletes es proveiran properament a diferents punts de recollida perquè els nens i nenes que vulguin participar puguin agafar-ne una.

El participant que hagi completat un mínim de dues terceres parts de la butlleta entrarà a formar part del sorteig d’una nit a una cabana als arbres, Cabana dos rius. Per participar-hi, un cop complimentada la butlleta correctament, haurà de dipositar-la a un dels quatre punts de recollida que s’establiran.

L’activitat s’iniciarà l’11 de juny  i finalitzarà el 2 de juliol. Serà una activitat divertida per als més petits, de caire familiar i que donarà més visualització dels comerços a la gent més propera. Són activitats conjuntes que fan pinya entre els comerços. Així doncs, us convidem a tots a participar-hi!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.