El PSC recupera la Marina

Imatge: Gràfic elaborat per Betevé
Text: Alex Giménez

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha sigut el partit més votat al barri de la Marina aquest 28-A. D’una banda, a la Marina del Prat Vermell el PSC ha aconseguit el 30% dels vots, seguit d’En Comú Podem (24,4%), Ciutadans (17,31%) i Esquerra Republicana de Catalunya (11,7%). D’altra, a la Marina de Port el PSC també ha sigut primera força amb el 30,4% dels vots, seguit d’ECP (19,7%), ERC (17,5%) i Ciutadans (13,39%).

La Marina, amb aquests resultats, ha sigut l’únic barri de tot el districte de Sants-Montjuïc on ha guanyat el PSC. A la resta de barris, així com al districte en general, ERC ha sigut el partit més votat, amb una diferència de 1.307 vots respecte al PSC.

Pel que fa a Barcelona, ERC ha guanyat per primer cop unes eleccions des de la restauració de la democràcia. En una de les jornades electorals més ajustades dels últims anys, ERC ha superat per poc més de 2.000 vots a PSC.

En Comú, per la seva banda, ha caigut des de la primera posició fins a la tercera, passant de ser primera força en vuit districtes de Barcelona a no guanyar en cap.

2 COMENTARIS

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.