Carina Mejías rep les preocupacions sobre el transport públic i els comerciants del Mercat de la Marina

Fotografia de Rafael Vidal

La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Carina Mejías, ha visitat aquest divendres el barri per conèixer la realitat dels veïns i veïnes. Durant el matí ha estat amb els membres de l’Áncora i s’ha centrat a conèixer la tasca de promoció de la dona que hi ha al barri.

En declaracions a La Marina, ha mencionat que les dificultats que la implementació de les línies octogonals de bus i la reducció de línies dificulta la mobilitat d’alguns espais a la gent gran dins de la ciutat i tampoc ha oblidat l’arribada del Metro al barri.

Fotografia de Rafael Vidal

“El nostre grup parlamentari ha presentat una moció per reclamar el compromís de l’Ajuntament i la Generalitat el calendari i aclareixin una data de finalització de l’arribada del Metro a la Marina” ha declarat Mejías i ha afegit sobre les convocatòries de vagues del transport suburbà de Barcelona “és un dels grans fracassos del Govern d’Ada Colau i del seu equip. Volem que apropin posicions entre l’empresa i els treballadors, s’han de flexibilitzar totes dues posicions, però sí que és cert que des de l’empresa s’han mostrat una mica rígids en aquesta discussió. Entenem que els treballadors reclamen fiabilitat a l’hora de treballar en unes condicions adequades. Caldria intervenir i aproximar postures, ja que els principals afectats són els barcelonins i que s’agreuja amb el turisme ara que arriba l’estiu”.

Ha sentenciat de cara a la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, una valoració negativa sobre la seva feina, ja que després de mantenir aquest estat crític per la reiterada temporada de convocatòries de vaga i la discussió no s’ha gestionat bé, ja que no sap abordar-ho.

El Mercat obre cada dia però amb dificultats

Mejías ha pogut fer una volta dins del Mercat de la Marina que han aprofitat la seva visita per mostrar el seu descontentament amb l’adjudicació de llicències d’alguns establiments de comerç. Alguns al·leguen que l’excés de comerç pròxim al mercat i la poca flexibilitat dels horaris del mercat en vers a la competència han agreujat la situació dels comerciants.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.