Passin i vegin el circ d’APALIM!

Si fa temps que no aneu al circ esteu d’enhorabona perquè aquest és el tema que ha escollit APALIM (Associació per a la Promoció d’Activitats Lúdiques Infantils de La Marina) per disfressar-se aquest any.

Tal i com ens ha explicat la secretària d’APALIM, Yolanda Gutiérrez, aquest tema es va decidir al setembre entre les diferents propostes que es van posar sobre la taula, un tema que per altra banda feia temps que rondava els caps dels membres de l’Associació.

A APALIM cadascú dels membres es distribueix les tasques en quant la decoració de la carrossa: “els membres d’APALIM no tenim local per prepara el camió”, ens recorda la Yolanda, “així que és una mica difícil preparar una gran decoració –APALIM té comparsa i carrossa­–. Afortunadament un dels nostres associats té una campa amb camions on podem guardar les coses més grans”.

El tema de les disfresses es més lliure: cadascú decideix de què vol anar disfressat –sempre i quan tingui relació amb la temàtica circense- i la modifica al seu gust.

Cada any hi ha entre 60 i 70 membres disfressats però la Yolanda ens recorda que són una associació oberta i que qualsevol que vulgui disfressar-se de qualsevol cosa relacionada amb el tema del circ serà benvingut.

Així que ja sabeu: si sou fans dels pallassos, trapezistes i animalons diversos ho gaudireu de ben segur.  Què comenci l’espectacle!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.