Carnaval, el Centre Cultural Estrelles Altes porta tres casaments…

Els casaments al febrer no són un fet gaire habitual: hivern, fred… però això no és cap problema pels companys del Centre Cultural Estrelles Altes… I es que la temàtica escollida per la seva comparsa són, atenció, tres casaments! (amb els seus respectius convidats).

La presidenta del Centre Cultural Estrelles Altes, Toñy Fernández, ens ha explicat que aquesta no era la idea inicial però per manca de temps –també s’encarreguen de preparar la Cavalcada de Reis i altres activitats al llarg de l’any- van decidir a última hora decantar-se per una qüestió pràctica pels tres casaments… però no tres casaments qualsevol: a més de la tradicional unió heterosexual també hi haurà un casament entre dos homes i un altre entre dues dones.

Tot i que pot ser considerada una idea d’última hora, el cas és que, tal i com ens ha explicat la Toñi, ja feia temps que tenien el desig de fer servir aquesta temàtica en un Carnaval.

“De fet vam dubtar fins a l’últim moment entre aquesta i una altra idea”, ens explica la Toñi, “però per una qüestió pràctica vam decidir anar de casament i guardar-nos l’altra idea per l’any vinent”.

Si algú sap un motiu per impedir que se celebrin aquest casaments que s’esperi a parlar el 10 de febrer.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.