El parc de les Tretze Roses ja té data d’inauguració

El parc de les Tretze Roses (Ajuntament de Barcelona)

Aquest dissabte 20 de juliol a les 12 del migdia, el parc de les Tretze Roses, nou “pulmó verd” de la Marina del Prat Vermell, obre les portes de manera oficial.

L’espai, ubicat entre els carrers de Pontils, Ulldecona, Cal Cisó, Ferro i Arnès, comptarà amb zones de joc infantil, de descans i de trobada, repartits entre 21.000 m2 de verd, amb 117 arbres, 83 dels quals són de nova plantació. El parc té l’ambició de convertir-se en un dels eixos de lleure i oci d’aquest barri en expansió, que esdevindrà la llar de prop de 28.000 habitants. De la mateixa manera, el veïnat d’Eduard Aunós també incorpora un gran espai verd a tocar del barri, en un punt de confluència entre les noves veïnes i les que ja hi eren.

L’acte estarà presentat per la regidora Raquel Gil i el president del Consell Municipal de Sants-Montjuïc, Marc Serra. Durant la visita, també es desvelarà el faristol commemoratiu sobre el grup de tretze noies, algunes d’elles membres de les Joventuts Socialistes Unificades (JSU), afusellades pel règim franquista el 5 d’agost de 1939, poc després de finalitzar la Guerra Civil, que, batejades com les Tretze Roses, donen nom al recinte, fruit d’una consulta oberta a veïns i veïnes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.