A Ramon Casas hem fet un mur especial

Amb art i on l'empatia, la resiliència i el compartir hi destaquen

Mur a l'escola Ramon Casas
Els petits de l'escola Ramon Casas pintant el mur.

L’escola Ramon Casas va celebrar la primera setmana de febrer les Jornades Culturals dedicades als pintors i les pintores.

Durant aquests dies ens organitzem de manera diferent a la resta de curs i les activitats que realitzem tenen totes relació amb el tema triat prèviament per tots els infants de l’escola on el Consell d’Infants fa de portaveu.

Aquest curs hem fet una activitat col·laborativa en la que hem participat tots els infants de l’escola amb la muralista María Orovio: la pintura d’un mur del nostre pati.

Vam acordar que les paraules Empatia, Compartir i Resiliència havien d’estar al disseny, ja que són paraules molt importants en el dia a dia de l’escola, com també ho són a la vida.

A partir d’aquestes tres paraules, la María ens va presentar quatre propostes. Per classes vam votar i la proposta guanyadora és la que vam pintar entre tots i totes.

Des d’I3 a 6è, cadascun de nosaltres va posar el seu granet de sorra en la pintura del mur. Estàvem tranquils, feliços i molt motivats. La María ens va donar les claus perquè ho féssim el millor possible.

El resultat ha estat immillorable: d’un mur gris i fred, ha passat a ser un mur ple de color i caliu. On l’empatia, la resiliència i el compartir estaran durant molts anys a la nostra escola i sobretot als NOSTRES CORS.

Gràcies María per ensenyar-nos a estimar l’art.

Gràcies mestres per compartir una estona tan especial amb nosaltres.

Gràcies famílies per venir a veure la nostra obra d’art.

Seguim compartint per construir!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.