El Handmade Festival celebra la desena edició plena de tallers de bricolatge per tothom

Un dels festivals més esperats en el món del bricolatge aterra a la Fira de Barcelona, un any més, per apropar la filosofia del Do It Yourself (DIY o fes-ho tu mateix) al públic general. Des d’avui, divendres 31 de març, fins al diumenge 2 d’abril, es podrà gaudir dels tallers de manualitats i bricolatge que ofereix el Handmade Festival de la mà de les marques i professionals més importants de Bauhaus.

Enguany, celebra la seva desena edició amb una fira que pretén ser un pol d’atracció per totes aquelles persones que els hi sembli atractiva la creativitat. Així, no només hi ha tallers, sinó que el Handmade ofereix un mercat on petits professionals del sector ensenyen noves idees i generen comunitat amb tothom que s’apropi. Pintura, bricolatge, papereria, agricultura decorativa, ceràmica i tot allò que sigui crear amb els materials més accessibles, és la filosofia d’aquest festival. 

“El nostre objectiu és donar a conèixer BAUHAUS i oferir facilitats a la gent que potser té por a endinsar-se en el món del Do It Yourself i demostrar-los que no és tan difícil. Des de la pandèmia, hem vist que la gent cada cop està valorant més el bricolatge”, animava el Carles Galí, organitzador del Handmade Festival, i afegia que amb objectes tan quotidians com una petita canonada es pot fer una làmpada.

Així, Handmade Festival continua sent una aposta de BAUHAUS i una manera diferent d’apropar la gent al món del bricolatge, així com una oportunitat per reafirmar la proximitat amb el client, un dels seus objectius principals, com explicava el Carles Galí a una entrevista realitzada l’any anterior, “ens agrada pensar en el BAUHAUS de la Zona Franca com una ferreteria de barri”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.