Demà, 23 de novembre es posa en marxa l’estació Ciutat de la Justícia de l’L10 Sud

Font: Web Transports Metropolitans de Barcelona

Redacció: Vanesa Alemán

Demà, dia 23 de novembre, l’estació de Ciutat de la Justícia començarà a rebre combois de metro a les seves vies. Serà la setena estació que s’inaugurarà a la línia de metro L10 Sud. Aquesta línia recorre 4,5 km entre les estacions de Foc i de Collblanc, per connectar Barcelona amb l’Hospitalet de Llobregat. Ciutat de la Justícia està situada entre les parades de Foneria i l’acabada d’inaugurar, de Provençana.

La nova estació comptarà amb dos accessos separats per uns 300 metres de distància: un de més proper als edificis de La Ciutat de la Justícia, al carrer de Victòria Kent, i l’altre de més pròxim a l’estació de ferrocarrils d’Ildefons Cerdà, entre la Gran Via i el carrer d’Alhambra. Nova de trinca, el disseny de Ciutat de la Justícia és molt original, innovador i segur. Consta de tres nivells: una andana superior, una altra d’inferior i un nivell intermedi entre totes dues. I disposa de fins a sis ascensors de gran capacitat que connecten el vestíbul amb el nivell intermedi, dos dels quals són d’ús preferent per a persones amb mobilitat reduïda i fan parada també en cadascuna de les andanes.

Ciutat de la Justícia enllaça amb l’estació de ferrocarril d’Ildefons Cerdà mitjançant un recorregut plenament senyalitzat. I la xarxa de metro de Barcelona continua creixent fins a arribar a les 160 estacions. A més a més, aviat s’hi afegirà la número 161, l’estació de Zona Franca a l’L10 Sud, l’entrada en servei de la qual s’espera cap al març del 2020.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.