L’Escola Enric Granados obre el seu pati durant les vacances de Nadal i Reis

Des d’aquest dimecres 23 de desembre i fins al dijous 7 de gener, excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener, l’Ajuntament de Barcelona obrirà 17 patis escolars situats als diferents districtes de la ciutat i organitzarà un total de 55 activitats de dinamització educativa, amb entrada lliure i obertes a tothom. Un dels centres que obre les seves portes és l’Escola Enric Granados, de La Marina de Port.

Aquestes activitats s’adrecen concretament a infants, joves i les seves famílies, i es podran gaudir gratuïtament durant l’horari d’obertura dels patis escolars oberts durant aquest període de vacances escolars de Nadal i Reis. L’Escola Enric Granados -que es troba al Passeig de la Zona Franca, 98 (entrada pel Carrer del Foc) del barri de la Marina- oferirà les següents activitats:

  • Diumenge, 27 de desembre de 12 a 13:30h: Futsal de Nadal.
  • Diumenge, 3 de gener de 12 a 13.30h: Jocs de pilota.
  • Dijous, 7 de gener de 11 a 14h: Maleta d’atletisme.

La resta de dies, el centre oferirà les seves instal·lacions com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies. Els patits escolars obriran les seves portes en horari de matí, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, entre les 11 i les 14 hores. L’Escola Lluís Vives, del barri de Sants-Badal, és l’altre escola del districte Sants-Montjuïc que permetrà la realització d’aquestes activitats, però el seu horari és diferent: obrirà totes les tardes, de dilluns a diumenge, entre les 16 i les 19 hores.

Patis escolars oberts com a espais d’ús públic

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, en horari extraescolar o en període de vacances escolars on participar també d’activitats de dinamització educativa. Aquesta iniciativa municipal, compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

A partir del 8 de gener, els 69 patis escolars oberts al barri de la ciutat tornaran al seu horari habitual, una vegada finalitzades les vacances escolars de Nadal i Reis.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.