La 2ª Mostra Cultural de la Marina aplega a una vintena d’entitats del barri al Parc de Can Sabaté

Text: Alejandra Sanchez /Fotos: Albert Aguilar

El Parc de Can Sabaté va acollir, durant tota la jornada d’ahir, la  Mostra Cultural de la Marina, organitzada pel Centre Cultural Estrelles Altes. La mostra va comptar amb la presència d’una vintena d’entitats del barri, que van omplir Can Sabaté de música, ball, tallers i petites botigues.

El matí va estar marcat per la pluja que, des de primera hora, semblava amenaçar els veïns i veïnes que es van apropar fins a Can Sabaté. Però, finalment, les activitats i actuacions previstes es van poder desenvolupar amb normalitat. Des de les 11h del matí i fins a l’hora de dinar, la fira va estar amenitzada amb les actuacions de la Batukada Bahia Sound, La Marina Sona i un seguit de Quadres Flamencs del Centre Cultural Estrelles Altes.

Batukada Bahia Sound
La Marina Sona

 

 

 

 

 

A la tarda, les actuacions van prosseguir però, aquesta vegada, la dansa va ser la protagonista. Les actuacions de la tarda van córrer a càrrec dels grups de Jazz d’Estrelles Altes, Lola Fit and Dance, Country La Cadena, AfrobeatIsa i Juan i 100% Dance.

Fins a aquesta  Mostra Cultural la Marina també s’hi va apropar la Consellera de la Marina, Esther Pérez, que tant en els parlaments com en declaracions al Diari de La Marina va destacar que aquesta mostra serveix perquè “les entitats culturals del barri es facin visibles” i, a més, Pérez destaca també la seva importància i contribució a la memòria històrica del barri.

La Consellera Esther Pérez va ser l’encarregada dels parlaments, juntament amb l’organització del Centre Cultural Estrelles Altes

Tot i el balanç positiu que tant la Consellera Esther Pérez com l’organització del Centre Cultural Estrelles Altes fan d’aquesta  Mostra Cultural la Marina, les entitats participants es queixen de la poca participació del veïnat i, asseguren, que moltes vegades la poca afluència de públic es deu a la superposició de diferents actes al barri. En aquesta línia, la Consellera Esther Pérez reconeix també que “les entitats han de tenir un calendari que sigui comú i, a partir d’aquí organitzar, per evitar que entrin en conflicte les celebracions de diferents actes a la vegada”.

No obstant això, tot i la poca participació del veïnat, sembla que la Mostra Cultural de la Marina es consolida i, des de l’organització, ja comencen a pensar en la seva tercera edició.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.