Els Mossos augmentaran la seguretat durant les festes de Nadal al districte Sants-Montjuïc

Avui comencen les festes de Nadal i Barcelona s’omple de reunions familiars i desplaçaments per la ciutat i rodalies. Els Mossos d’Esquadra del districte Sants-Montjuïc col·laboren cada mes amb La Marina. En aquesta ocasió, el cos policial anuncia que posa en marxa el dispositiu Grèvol. La finalitat principal és la de reforçar la seva presència a totes aquelles zones que tinguin més activitat comercial.

Tal i com informa l’Àrea Bàsica Policial del districte, l’estratègia policial tindrà com a finalitat:

  • Intercanviar informació de manera personalitzada amb els agents que us visitin i poder rebre consells de seguretat a través de l’ús de les noves tecnologies.
  • Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixen en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
  • Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa de transport públic i en els grans eixos de connexió.
  • Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
  • Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
  • Fomentar la implicació i la coordinació en matèria de seguretat amb les empreses, associacions i organismes involucrats en els objectius del programa.

Alhora, els Mossos d’Esquadra agraeixen la col·laboració de les associacions i dels ciutadans dels diferents barris de Sants-Montjuïc, els quals exigeixen perquè el servei al ciutadà sigui eficaç i el districte sigui més segur per a tothom.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.