Hipnòtic concert solidari de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona

20 aniversari de la Fundació Mans a les mans, al Palau de la Música

Les entrades pel concert estaven esgotades des de feia dies al portal del Palau de la Música, i moltes persones d’entre el veïnat s’hi han embolcat per fer costat a una entitat com la Fundació Mans a les mans, que treballa defensant la igualtat d’oportunitats pels infants i el jovent de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Més en un any especial, ja que arriben al seu vintè aniversari.

Així, amb la sala plena d’alguns coneguts i uns altres tants desconeguts, també hi havia molts turistes nord-americans i japonesos, el repertori de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida pel Rubén Gimeno, va ser hipnòtic interpretant, entre altres peces, la vuitena simfonia d’Antonín Dvorák, i va rebre aplaudiments i ovacions reiterades. Estava previst que el mestre Ramón Tebar dirigís el concert, però no va poder arribar. 

L’acte solidari, per molts d’aquests nanos i joves és el primer contacte que tenen amb els espais icònics de la cultura popular catalana. I té especial importància en tractar-se del Palau de la Música, una obra mestra del modernisme, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, per la singularitat i la bellesa que té. Així, totes les entrades venudes donen suport al projecte.

És la cirereta del pastís d’una programació més àmplia que té la Fundació amb motiu del seu vintè aniversari. Per exemple, amb l’inici del nou curs, s’organitzaran una festa infantil oberta al barri (amb la data encara per definir) i un espai de diàleg envers els reptes i oportunitats de la Marina, previst pel divendres 22 de novembre.

El concert va ser un espai de reunió únic per a famílies, membres de la Fundació, entitats i veïns i veïnes del barri, tot gaudint “d’un meravellós espectacle musical”.

Unes celebracions a l’altura que mereixen aquests vint anys de camí construint oportunitats per a tothom.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.