Circuit de cal·listènia a la Marina

Cal·listènia
Circuit de cal·listènia a La Bascula. Emilio Fernández

La cal·listènia és “un sistema d’entrenament amb exercicis físics que es duen a terme amb el pes corporal, centrant-se en el moviment dels grups musculars”, segons diverses fonts d’informació.

A la Marina, es disposa de diverses àrees amb material destinat a aquesta pràctica esportiva. I ara, a més a més, gràcies a la iniciativa de la Federació Taula d’Esports de la Marina també hi haurà un circuit per connectar-les entre elles, que va ser presentat el dijous 25 d’abril, per Andreu Farrera, membre de la federació i president del Club Esportiu La Marina.

Aquesta acció, impulsada gràcies als fons del Pla de Barris, està recollida i presentada en detall a la pàgina web de la Taula d’Esports, en la qual es mostren les parades del circuit, tot explicant el funcionament de les màquines que s’hi poden trobar. En concret, els diferents punts del recorregut són el Parc de Can Sabaté, el CEM Bàscula, els Jardins de Cal Sèbio, la plaça de Falset, els Jardins de Sant Cristòfol, el Parc dels Drets Humans i els Jardins del Carrer Radi.

Tot i no estar inclosos en el circuit, l’equipament de cal·listènia de la plaça de Buenaventura Durruti, la plaça José Sánchez Ríos i la plaça del Mig de Can Clos també formen part de la proposta.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.