Què fer a la Marina aquest cap de setmana?

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

GASTRONOMIA: La Marina Tapea

Tots els divendres fins l’1 de desembre. Diferents indrets de la Marina.


Cada divendres de 19 a 23 h les tapes amb la beguda per 2.40€ als locals La Sal del Port, Toma Tapa, La Patatona, la Pizzeria Ciao Gió, La Dor, La Teberna del Conde, el Paddok, O’Rincon, el Bar Jueves 5, Entre Tapes i l’Enric i Pau.

CINE: Marató de Cine de Teror Sants-Montjuïc

Fins a la matinada del diumenge 19 de novembre. Cotxeres de Sants.


Dissabte, coneguda com “la nit més llarga” es projectaran cinc pel·lícules a partir de les 20:00h que s’allargarà fins les 6:00h de la matinada.

ESPORT: Caminada per Montjuïc

Diumenge 19 de novembre. Jardins de les Tres Xemeneies (Carrer de Paral·lel)

Amb sortida i arribada als jardins de les Tres Xemeneies, la Caminada de Montjuïc té un recorregut d’uns 12,6 quilòmetres i passa per llocs emblemàtics de Montjuïc com el mirador Olímpic o el mirador de l’Alcalde. La durada aproximada és de quatre hores.

CIÈNCIA: 22a Setmana de la Ciència

Del 10 al 19 de novembre. Diferents espais de Barcelona.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

L’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament posa èmfasi en el paper del turisme en cinc àmbits clau: 1) creixement econòmic inclusiu i sostenible; 2) inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; 3) ús eficient dels recursos, protecció ambiental i canvi climàtic; 4) valors culturals, diversitat i patrimoni; i 5) la comprensió mútua, pau i seguretat.

FIRES: Fira Internacional Auto Retro de Barcelona

Del 16 al 19 de novembre. Fira de Montjuïc.

Comptarà amb una superfície propera als 50.000 m2, distribuïts entre el Palau 2, on és concentrarà l’activitat comercial; al Palau 1, espai per a les concentracions i el pàrquing gratuït de clàssics; i la plaça de l’Univers, marc en el qual és desenvoluparan les activitats paral·leles participatives.

ESPORT: 11è Round 900 XXV Lliga Club Arc Montjuïc

Diumenge 19 novembre. Fosar Tir amb Arc.

Els arquers profesionals tenen una cita al fosar amb la onzena edició d’aquesta competició en el que els tirs es realitzaran segons la normativa WA. Podran participar-hi tots els arquers amb llicència en vigor (Inclosos aquells amb llicència NO homologada).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.