Segona jornada de festa a Can Clos!

Després d’un inici de festes per tot lo alt ahir divendres, Can Clos ha començat el segon dia de Festes Majors amb una botifarrada popular de mà de les organitzadores de l’Associació de Veïns. Molts han necessitat la botifarra i el pa amb allioli per recarregar les piles després del concert dels grups Descontaminación i Reuni2 Can Clos que es va allargar fins a les dues de la matinada. Tot i això, els veïns i les veïnes han matinat i a les 10 ja es començaven a apropar a la plaça del Mig de Can Clos, encara que l’afluència ha començat a pujar sobretot a partir de les 11.

Un cop tothom tenia ja la panxa plena, s’han iniciat les primeres activitats del dia. Primer a les 11 puntuals ha tingut lloc el concurs de petanca, on hi ha participat des dels més veterans fins a les joves promeses en una competició molt ajustada. Els premis, juntament amb els d’altres concursos i competicions s’entregaran demà diumenge.

Una mica més tard, pels més menuts s’han habilitat els inflables d’aigua, una de les novetats d’aquest any a les festes de Can Clos que substitueix la festa de l’espuma. Els nens i nenes i alguns adults han acabat ben remullats, ja que, avui el dia ha acompanyat i ningú es podia resistir a mullar-se una mica.

Aquesta tarda la festa continua amb tallers i jocs infantils i a la nit es farà el sopar especial brasa, i tancarà el dia l’actuació de l’orquestra Sabor Latino. I demà com activitat destacada tenim el concurs de paelles que aquest any ha batut rècord de participació i finalitzaran les festes amb la cantada d’havaneres i el rom cremat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.