El Punt Multimèdia Casa del Mig incrementa la seva producció de material sanitari i de protecció gràcies a l’adquisició de nova maquinària 3D

Redacció: Andrea Bello/V.A

El districte de Sants Montjuïc inverteix 18.000 euros en la compra de dues noves impressores 3D i d’una talladora làser destinades al Punt Multimèdia de la Casa del Mig. El centre ja fa un mes que fabrica equips d’autoprotecció per a aquelles persones que ofereixen serveis la ciutadania, entre les quals es troben, per exemple, els pavellons hospitalitzats o els menjadors socials. La Belén Fernández, coordinadora de l’espai explica que “gràcies a aquesta aportació podrem duplicar i triplicar la nostra producció”. 

Des del 25 de Març, que ha estat funcionant el Punt Multimèdia amb els seus tres treballadors, s’han produït més de 1.500 viseres de diferent tipus, 120 suports de mascaretes i uns 550 estris per obrir portes sense tocar-les.

Des de districte ja han anunciat que un cop s’acabi l’estat d’alarma de la Covid-19, les impressores romandran al Punt Multimèdia, cosa que permetrà fer un salt qualitatiu en la formació i difusió d’aquest nou sistema “maker”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.