“Emprendre és l’única sortida per afrontar la crisi”

ANNA RABASSÓ| Maylén Susaña, presidenta d’Asoprotec , creu que l’emprenedoria és l’única sortida per a totes les persones que porten anys buscant feina i no en troben. “Hi ha projectes que amb poca inversió ja els podries muntar, només fa falta el valor per tirar-lo endavant. “A Catalunya hi ha la meravellosa possibilitat d’assessorar-se gratuïtament. A més a través d’Asoprotec també ajudem i donem les eines necessàries per ficar en marxa nous projectes” assegura Maylén que creu fermament en la possibilitat de crear nous negocis amb tots els recursos que se’ns ofereixen.

Asoprotec (Associació nacional de professionals i tècnics dominicansa Espanya) va sorgir l’any 2012 davant la necessitat d’arribar a professionals, tècnics i estudiants dominicans. Un cop creada l’associació van començar a treballar per organitzar esdeveniments de tipus laboral per fonamentar l’esperit d’emprenedoria.

Ara treballen per a tothom que ho necessita. Com reinventar-se, formar-se i desenvolupar habilitats empresarials són els punts forts que intenten transmetre als seus clients.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.