Nova campanya informativa de recollida d’excrements al districte

ANNA RABASSÓ//

 

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una nova campanya informativa sobre la recollida d’excrements de gossos, una iniciativa que durarà fins el 27 de juny. En el nostre districte, tindrem quatre educadors que aniran informant als propietaris fins al 16 de maig, des de les 7 del matí fins les 9 de la nit. La campanya vol sensibilitzar els usuaris sobre l’obligació de recollir els excrements perquè les àrees públiques dels barris estiguin més netes.

Sota el lema “Si reculls el que deixa, segur que ningú ho trepitja”, l’Ajuntament pretén fer de la ciutat un lloc net, on tant el carrer com les zones destinades per a gossos mai tinguin problemes de brutícia per aquest tema.

La campanya sobre la nova tinença responsable d’animals també servirà per explicar que està prohibit que els gossos estiguin als parcs infantils.

Tot això succeix enmig del desconcert de molts usuaris davant dels  nous canvis de la tinença d’animals. De moment molts ja han pres consciencia i ja porten lligats, i fins i tot amb morrió, els gossos. Ara ja només fa falta veure si aquesta campanya ajudarà a establir el civisme i espais més nets a Barcelona.

——–

Fotografia: Anna Rabassó

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.