Les carteres màgiques porten la il·lusió a casa

Una iniciativa virtual, de les moltes que s’estan fent, per conservar l’esperit de les festes de Nadal

La Montse i la Gabriela són dues artesanes i artistes que abans tenien tallers oberts al Poble Espanyol. Arran de la crisi de la Covid-19 i de la mala gestió de la directiva, van decidir abaixar-ne la persiana, perquè no eren viables. Tanmateix, volen mantenir-se lligades a l’artesania i a la cultura, i inicien aquest viatge amb el projecte nadalenc “Una ilusión para todos”.

Amb aquesta proposta volen portar la il·lusió d’aquestes festes a totes les famílies a través d’una videotrucada amb les “carteres màgiques”, uns personatges encarnats per elles mateixes,la Montse i la Gabriela. Amb la situació generada de la pandèmia, aquest any l’entrega de cartes al Pare Noel o als Reis Mags, així com les cavalcades o altres celebracions, no es podran fer o es faran de manera reduïda. Igual passa amb els dinars familiars. I és per això que la Gabriela i la Montse han enginyat aquest projecte. “Se’ns va ocórrer que podia ser una idea bonica poder fer aquesta videotrucada i portar la màgia d’alguna manera a les cases” diu la Gabriela, i la Montse afegeix “Com aquest Nadal serà una mica diferent dels altres, doncs nosaltres volem donar una alegria, una experiència nadalenca, encara que sigui diferent”.

Així, pagant 5 €, elles creen una videotrucada de 5 minuts totalment personalitzada per a la persona a la qual va destinada. A més, no hi ha límit d’edat, tant pot ser pels més menuts de la casa o per als adults a qui vulguem dedicar una sorpresa especial.

Encara que en un principi estava pensat perquè els nens llegissin les seves cartes i així tenir l’oportunitat d’entregar-les ni que fos per videotrucada, ara la idea ha evolucionat i les carteres estan disposades a fer coses diferents per a cada nen o adult que la rebi. “Volem fer-la el màxim de personalitzada possible, per totes les edats i també totes les cultures, encara que no celebrin Nadal, ja que són unes dates assenyalades al calendari”. De fet ja en tenen algunes demandes especials, com fer un Tik Tok o parlar sobre el Titanic.

Per demanar els serveis d’aquestes carteres màgiques només heu d’enviar un mail a ilusionparatodos@gmail.com. Elles s’encarregaran d’enviar-vos tota la informació necessària i un formulari perquè pugueu personalitzar la videotrucada: a qui va dirigida, quin és el seu desig, si celebreu Pare Noel, Reis o altres, l’idioma… També podeu escollir la franja horària que millor us convingui per fer la trucada i elles us proposaran els dies. “A partir d’aquí ja tot serà màgic”.

Les videotrucades començaran dia 1 de desembre i fins al dia de reis podeu demanar la vostra a les carteres màgiques.



FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.