El barri del Polvorí dedica el mes d’abril a les dones i a la primavera

Redacció: Vanesa Alemán
Fotografia: Natalia Rodríguez

El pròxim dimecres 24 d’abril, a les 19h, l’Associació de Veïns i Veïnes del Polvorí organitzarà una xerrada dedicada principalment a les dones. La trobada estarà dinamitzada per Xènia Morgado i Alba Prieto, integradora i educadora social, respectivament. Totes dues realitzen de forma sovint tallers a la Taula de Dones de la Marina i també treballen en el projecte “Dóna’t més”. La xerrada busca convidar les dones a expressar-se i compartir vivències i dificultats comunes que puguin tenir. A més a més, “volem que les nostres veïnes que puguin estar passant alguna situació complicada sàpiguen que no estan soles”, va declarar la Belén Rodríguez, responsable de la vocalia de dones del Polvorí.

La sessions estaran obertes a totes les veïnes que vulguin participar sense cap mena de limitació d’edats ni de cap altre tipus. Aquesta serà la primera d’un seguit de fins a tres sessions que es realitzaran en tres setmanes diferents.

La Festa de la Primavera

D’altra banda, el dia 27 d’abril, de 10h a 14h a la plaça Llorca, es realitzarà l’anomenada “Festa de la Primavera”, organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes del Polvorí en col·laboració amb Aigües de Barcelona. L’objectiu és donar la benvinguda a la primavera amb una festa per a veïns i veïnes de totes les edats. Gimcanes, jocs de circ, música i pica-pica pels petits, són algunes de les activitats que els assistents hi podran gaudir. Hi ha il·lusió i expectativa entre els qui organitzen per primera vegada l’acte, doncs esperen que sigui molt participatiu.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.