La Joia de Montjuïc omplirà de música els carrers de La Marina aquest dissabte

Imatge: Agustín Forteza
Text: Alex Gimémez

La Societat Coral la Joia de Montjuïc, que és l’entitat més antiga del barri, celebra aquesta setmana les tradicionals caramelles. El dissabte, 27 d’abril, la Joia sortirà als carrers de La Marina amb la seva banda i la seva coral per fer arribar la música en viu a la gent.

Les caramelles començaran a les 11.00 hores del matí i s’aniran movent per tot el barri fins, aproximadament, les 14.00 hores. El Bar Ibèria o el Mercat de La Marina són només alguns dels llocs on es podrà gaudir de la seva música.

Les caramelles és una tradició mil·lenària a Catalunya. Inicialment aquests cants es celebraven el dissabte de Pasqua, però, amb tota la gent que avui dia marxa de pont, la seva celebració s’ha traspassat al dissabte següent.

En declaracions a La Marina, el president de la Joia de Montjuïc, en Víctor,  ha descrit a les caramelles com a un “acte tradicional” i ha ressaltat la importància fer música al carrer i que la gent surti al carrer a fer barri. “Aquesta és l’única forma de mantenir la tradició”, ha assegurat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.