Els comerços de la Marina es converteixen en platós de cinema

Redacció:Laura Sicilia

Fotografia: Associació de Comerciants de la Marina

Avui els equips participants al projecte “Barcelona shopping & shooting” comencen a gravar els seus curtmetratges al barri. Han començat per fer-ho a la General Optica, tot i que no és estrany que al llarg del mes d’abril i fins l’11 de maig trobeu a diferents establiments de la Marina càmeres, focus o actors, ja que La Placeta d’en Manu, Modes Mavi, Electrodomèstics Vanward, Taller de l’Angels i fins a quinze comerços de la zona s’han presentat a aquest concurs.

Barcelona shopping & shooting és un projecte organitzat per la Fundació Barcelona Comerç que té com a objectius principals “fomentar la creació cultural audiovisual a Barcelona i la defensa del comerç de proximitat”, segons expliquen al seu web. Consisteix en la realització d’un curtmetratge de 5 minuts en 5 dies utilitzant una paraula clau i dues localitzacions, una d’elles una botiga. Els interessats en participar tenen l’oportunitat d’apuntar-se fins al 30 d’abril, les botigues van tenir fins al 31 de març, i des del 14 de març fins l’11 de maig és el període per realitzar les gravacions.

Aquest any, el sisè, hi ha una novetat, i és que també es realitzarà el concurs a nivell internacional.

Els premis als quals s’opta són 5; l’ Hermes al millor curtmetratge, premi Barcelona Comerç al millor director, Hermes al jove talent, Premi Barcelona Comerç a la botiga més cinematogràfica i el Premi Rotary al servei a la comunitat.

Aquells interessats entreu a:  https://www.bcnshoppingandshooting.cat/

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.