El Mobile World Congress es cancel·la per la crisi del coronavirus

Els organitzadors decideixen suspendre l’esdeveniment després de la baixa de diverses empreses

Text i fotografia: Alejandro Flores

El congrés internacional de telefonia mòbil s’ha hagut de suspendre després de l’epidèmia del coronavirus. La baixa per part de diverses empreses d’assistir a l’esdeveniment internacional ha impulsat a l’organització a prendre la decisió, malgrat que les autoritats asseguren que no existeix cap risc sanitari.

La suspensió del congrés suposarà la pèrdua de prop de 500 milions d’euros, a més de les afectacions en els sectors de l’hosteleria. El Mobile World Congress, en l’edició d’enguany, hagués creat prop de 14.000 llocs de treball en el cas que s’hagués celebrat. La GSMA, que organitza el congrés de telefonia mòbil més important de l’any, s’ha referit a una cancel·lació per força major, i avança que el pròxim MWC es celebrarà el pròxim 2021.

El coronavirus ja afecta a més de 60.000 persones arreu del món, la majoria a la província xinesa de Hubei, en concret a la ciutat de Wuhan. A més, ja s’ha cobrat la mort de més de 1300 persones. Des de la Organització Mundial de la Salut i les principals institucions públiques demanen que no s’estigmatitzi les persones de procedència asiàtica, una actitud xenòfoba que s’incrementa com a conseqüència de la propagació de notícies falses.

   

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.