L’ Ibèria celebra el seu 80è aniversari amb un partit contra veterans del Barça

Redacció:Laura Sicilia

Com vam anunciar a la Marina, el passat diumenge 28 d’octubre, en commemoració del seu 80è aniversari, els veterans del club de futbol Ibèria es van enfrontar amb els veterans del Barça.

El partit, que es va haver de jugar sota la pluja, va finalitzar amb un marcador de 2-5 en favor dels Blaugranes. L’antic porter de l’Ibèria durant els anys vuitanta, en Salvador Calvo, i en Priego, l’antic capità blaugrana, van ser alguns dels que hi van participar en la trobada que va aconseguir reunir a força exjugadors de l’equip del barri.

A l’esdeveniment, van ser presents els propietaris de la fàbrica Santiveri, als quals en finalitzar el partit se’ls va atorgar una placa commemorativa, tal com també es va fer amb un altre dels ‘sponsors’ del club i amb José Avellanedo, president de l’Ibèria. Els dos fills de l’expresident del club, José Povedano, mort ara farà un mes, tampoc es van voler perdre el partit i també es va reconèixer la feina del seu pare. A més, el Barça va tenir el detall de com a homenatge regalar-los una samarreta blaugrana.

També es va agrair aquells que van jugar amb l’Ibèria entregant-los un petit trofeu i una samarreta de l’aniversari del club. Tot i que la pluja va espatllar una mica la trobada i va fer que hi anés a animar menys gent de la prevista, va ser un dia per a recordar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.