La Marina es disfressa per Carnestoltes!

AITOR PAU GARCÍA | El Carnaval arriba a la Marina i ho fa com cada any amb l’esperada rua de carnestoltes. El dissabte dia 14 de febrer a les 18:30h porta la teva millor disfressa a la plaça de les Matemàtiques. En aquest punt començarà la rua, on prosseguirà pel passeig Mare de Déu de Port, el carrer Alts Forns, el passeig de la Zona Franca, carrer de la Mineria i acabarà al punt inicial, a la plaça de les Matemàtiques. Recordeu que la millor carrossa i la millor comparsa tenen un premi en metàl·lic de 250 euros. Enguany els premiats es nomenaran a la Sala Pepita Casanellas a la 1 de la matinada.

L’agenda d’activitats no acaba aquí, i és que a la nit no et pots perdre el Gran Ball de Carnaval que es farà a la Sala Pepita Casanellas a les 22:30h. Hi poden assistir tots els veïns del barri comprant una entrada de 4 euros al mateix moment. A mida que van entrant els participants, se’ls donarà un tiquet on s’indicarà la modalitat i un número d’ordre per desfilar. Al final d’aquest ball, es lliuraran tres premis: modalitat individual, modalitat grup i modalitat comparsa que tenen un valor de 100, 125 i 175 euros cadascun.

Per acabar, cal destacar altres actes, com el tradicional “Ranxo de Carnestoltes” que es farà el divendres 13 de febrer a la Sala Pepita Casanellas a les 21h o el concurs “Entruita’t” que consisteix a fer la millor truita del barri. Les truites es poden presentar el dissabte 7 de febrer d’11:30 a 12h al Mercat de la Marina.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.