S’acosta la 36a edició del Cros Popular de Sants

El diumenge 30 de novembre donarà inici la 36a edició del Cros Popular de Sants, organitzada pel Club Camins Esportius de Sants. Aquest any la cursa està limitada a un total de 1.714 participants que poden inscriure’s online a través de la web championchip.cat, o presencialment a les Cotxeres de Sants a partir del 3 de novembre. El termini per apuntar-s’hi acaba el 27 de novembre i no s’admetran inscripcions el dia de la prova.

Cartell propagandístic de la 36a edició del Cros Popular de Sants // bcn.cat
Cartell propagandístic de la 36a edició del Cros Popular de Sants // bcn.cat

Les carreres i activitats que formen part d’aquest campionat són:

– A les 9:30 el Petit Cros, que consisteix en una cursa de 600 metres per als corredors de zero a sis anys. La inscripció és gratuïta a les Cotxeres de Sants o enviant les dades del corredor a crospopulardesants@gmail.com.

– A les 9:40 hores la Centpeus: una cursa d’una milla per als participants de set a catorze anys. La inscripció costa tres euros i es pot fer a la pàgina championchip.cat.

– A les 10 hores es disputarà el Cros Popular de Sants, que és una cursa de deu quilòmetres. La seva inscripció costa 12 euros per als corredors amb xip i 14 per als corredors sense xip.

– A les 11:15 tindrà lloc el Cros Especial, dues carreres adaptades a corredors amb discapacitat psíquica. D’una banda la cursa dels 800 metres, que s’iniciarà a la rambla de Brasil amb Avinguda de Madrid. I paral·lelament es farà la cursa de dos quilòmetres, amb sortida al carrer de Tarragona amb Consell de Cent. La inscripció per a totes dues és gratuïta.

Tots el participants portaran un xip que servirà com a control de cadascuna de les proves. Aquest es lliurarà el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 hores, prèvia presentació del justificant d’inscripció. Només els corredors que disposin de xip groc podran utilitzar-lo durant la competició. Així mateix el dorsal i la samarreta es podran escollir el dissabte anterior a la prova, a l’estació de Sants de 19 a 21 hores; i el mateix dia de la competició a la rambla de Brasil a les 8:30 hores.

A més, aquesta edició es caracteritza per promoure un cros solidari, ja que amb la participació de cadascun dels corredors s’estarà ajudant al Banc d’Aliments de Càritas de la parròquia dels Dolors. El dia de la cursa els participants poden portar aliments al punt solidari que es trobarà a la rambla de Brasil durant tota la jornada.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.