La Font Màgica de Montjuïc actualitza el seu repertori musical

Bruno Mars, Pharrel William o Shakira són alguns dels artistes que sonaran a la nova funció.

Clara Villar//

La Font Màgica de Montjuïc compta ja amb un nou espectacle on el joc d’aigua i llum es combinarà amb les cançons més actuals del panorama musical.  La nova banda sonora de la funció està composada per èxits d’aquest any i de l’anterior, amb música de Coldplay, Lady Gaga o Shakira, entre d’altres.

A més, com a novetat, el repertori inclou cançons pels més petits com les sintonies del Club Super 3 i de les seves sèries com El xai Timmy, Chum Chum o Els esbojarrats Fanboy.

Es pot gaudir de l’espectacle a l’horari habitual: a l’estiu, de dijous a diumenge de les 21.30 h a les 23.00 h, i a l’hivern divendres i dissabtes de 19.30 h a 21.00 h a l’Avinguda de Maria Cristina.

Amb aquesta nova incorporació, la Font Màgica de Montjuïc compta ja amb un ampli repertori de coreografies que ha anat  des de la seva inauguració l’any 1929. L’espectacle també inclou música clàssica com les bandes sonores de les pel•lícules més conegudes, cançons dels vuitanta i noranta o el tema Barcelona de Montserrat Caballé i Freddie Mercury.

 

Fotografia. Autor: www.mybarcelona.cat

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.