Tango amb Mora Godoy a Montjuïc en el marc del Festival Grec

El passat dimarts 29 de juliol, a les deu de la nit, dins de la celebració del Festival Grec de Barcelona, la figura més rellevant del Tango argentí actual, Mora Godoy, va regalar el seu espectacle tradicional i d’ avantguarda al Teatre Grec, al carrer Santa Madrona a la muntanya de Montjuïc.  La seva proposta és la mescla del llenguatge contemporani  i la sensualitat del raval.

Mora Godoy va ingressar al Teatro Colón de Buenos Aires com a ballarina clàssica, va recórrer el món durant 14 anys  amb la seva companyia i ara és membre de l’Academia Nacional de Tango. Ha ballat en exclusiva per als Rolling Stones i amb l’orquestra de Daniel Barenboim i ha creat musicals que han guanyat guardons com el Tanguera.

Mora explica històries a través de la seva dansa, fusionant tango amb milonga i candombe, música electrònica i salsa per crear una melodia vibrant. L’espectacle és un recorregut per l’evolució del tango, des dels farolitos i els guapos de l’inici a la imatge més tècnica del gènere. L’ovació final va posar de manifest que Barcelona és ciutat de Tango.

Fotografies: Agustín Forteza.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.