Comença a aparèixer la millor versió del Sants

ERIC BARRACHINA// Nou partit del Sants que acaba amb empat, aquesta vegada a 1. Tot i el resultat, els aficionats van poder veure com comença a carburar el nou equip i a cada partit es nota la millora. El rival era el Santfeliuenc que aquest any jugarà al grup V de Tercera Divisió.

Els locals van començar amb molta intensitat pressionant la sortida de pilota dels santsencs que la treien jugada des de darrere. Amb una intensitat molt alta el partit va tenir moltes aturades que van perjudicar el seu ritme. Tot i això vam poder veure ocasions com les de Samuel o Sergio Navarro que finalment no van pujar al marcador.

La segona part va començar amb el mateix argument que la primera fins que al minut 73 el Santfeliuenc es va avançar al marcador. Amb l’1-0 el Sants va pujar la intensitat i va portar el ritme del partit fins que al minut 82 Urrutia va empatar-lo amb una gran jugada individual. En els últims minuts els homes de Tito Lossio van anar per la victòria amb poca fortuna perquè el marcador ja no es va moure tot i tenir ocasions.

Bon partit en línies generals dels verd-i-blancs que continuen amb la seva preparació. El Santfeliuenc ha sigut una bona pedra de toc per veure una gran versió del Sants que sembla agafar el ritme abans del seu debut en lliga.

Fotografía: Els dos equips es saluden abans de començar el partit/ @SalvaCJ (Twitter)

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.